Huvud hemsida
  • HÅLTAGARNYTT

Jernevikens nyheter för betonghåltagare

Nyheter för betonghåltagare

Det händer mycket hos oss hela tiden. Nya diamantverktyg, nya borrmotorer, nya betongsågar et.c.
Håller du på bed betonghåltagning och vill hålla dig uppdaterad om våra nyheter kan du följa oss på Facebook och prenumerera på vårt nyhetsbrev.

I vårt sortiment har vi sedan många år en rejäl El-telfer som är ett lyftverktyg håltagare använder för lyft upp till 1 ton.
El-telfern är dessutom en smidig hjälp att manövrera särskilt om det är större betongkärnor/block då man hanterar denna med radiostyrning och kan stå någon meter ifrån betongkärnan.
Några av våra kunder har dock efterfrågat en enklare variant för lättare lyft (20 - 400 kg) och vi har valt att satsa på en rejäl men liten och smidig vinsch som håller bra kvalitet och säkerhet.
Prismässigt har vi valt att pressa ner vår egen marginal till lägsta nivå eftersom vi ser vinschen som en ren serviceprodukt alltså ingen kärnprodukt i vår verksamhet.

Våra killar i verkstaden har testat denna lilla vinsch hårt och de är imponerade av dess enkelhet och styrka. Den är mycket enkel att handha och förvånansvärt stark för att vara av en så pass enkel konstruktion. 
Etiketter: pullzall lyfthjälp

En av våra storsäljare slungfräsen, har fått ett nytt koncept och vi är helt ensamma om det.
Nyheten består i att du enkelt kan modifiera fräsen efter just ditt behov.
Du kan använda samma stomme till alla dimensioner med andra ord.

Etiketter: slungfräsar
Jernevikens grundare och VD, Owe Persson har lämnat oss efter en tids sjukdom.
Owe har under de senaste två-, tre åren sporadiskt arbetat på firman och då främst med att lämna över sina kunskaper till de anställda och till sin familj.
Jerneviken fick över en natt nya ägare, Owe Perssons barn och dessa har för avsikt att driva Jerneviken vidare. Owes familj har alltid varit knuten till Jerneviken då alla barnen har arbetat i såväl produktion som administration vilket gör att det redan finns en bra grund att jobba vidare på.
Våra anställda har alltid varit självgående under sitt gebit och de flesta har arbetat på Jerneviken i 10-år eller längre.
Diamantproduktionen, verkstadsproduktionen och reparationsverkstaden har sina ledare som under åren alltid arbetat under eget ansvar, vår administration är intakt sedan många år och våra säljare likaså och det känns väldigt skönt att vi har all kunskap i huset. Det tycker Eva Dahlberg som är nytillsatt VD för Jerneviken. Eva har arbetat vid Owes sida under de senaste 25 åren och har varit operativt ansvarig på företaget under de sista två åren.
Beskedet om Owes bortgång kom mitt under pågående Demconmässa vilken Owe hade för avsikt att medverka på. Men hans tillstånd försämrades kraftigt och han fick tyvärr inte uppleva den otroliga framgång mässan innebar för oss på Jerneviken.
2016 har varit ett händelserikt år för oss på Jerneviken och säkert lika för dig.
Nu är det dags att börja planera för ett nytt år och förhoppningsvis blir vår kalender ett fint hjälpmedel för dig som jobbar med håltagning och demolering.
Vill du beställa vår eftertraktade kalender så finns en flik längst upp till höger på sidan där du fyller i dina uppgifter och skickar iväg.
Då kalendern fått en så otrolig spridning att många vill ha den väljer vi självklart att skicka ut den till våra handlande kunder i första hand.
Brukar du inte handla av oss så passa på nu - vargavinern är snart här och vi har en grymt bra kampanj på vattenslang med inbyggd värmekabel. Ord. brutto 3.334:- NU 995:-